onsdag 2 december 2009

Första frostiga vinterdagen och fler gardiner...

Äntligen, har vi fått sol igen. Visserligen har det blivit kallare, men det känns som ett mindre problem. Jag tror att jag läste i lokalnyheterna att november månad gav oss totalt 6 timmar sol.

Nå, det finns ju fördelar med allt. Vintern för med sig att man får mer gjort inomhus. I vårat fall rör det sig till stor del om GARDINER just nu.

En del gardiner har vi köpt nya, men de vi haft har vi fått korta av - en sekelskifteslägenhet mot en nybyggd villa - skillnaden ligger i takhöjden (nja, det finns ju en del andra olikheter också, nu när jag tänker på det).









Beträffande sovrumsgardinerna hade vi sådan tur att de var bara att hänga upp direkt. Dessutom var de såååå fina - med virkade partier i mitten och i kanten längst ned.
I köket har vi fortfarande inte fått tag i tillräckligt lång gardinstång för mittpartiet, men vi söker vidare. Sidoparternas gardinstänger däremot, är både funna, inhandlade och uppsatta. I likhet med motsvarande gardiner.

Både till sovrummet och till köket har vi beställt rullgardiner från "Syster Grön". De är helt underbara. Jag ser verkligen fram emot att de kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar