onsdag 28 april 2010

Biff à la Lindström

Biff à la Lindström, 6 personer
1,2 kg nötfärs
4 äggulor
4 msk finhackad kapris
2 gula lökar, finhackade
2 dl inlagda rödbetor, finhackade
2 dl rödbetsspad
3 tsk salt
1 tsk vitpeppar
3 msk margarin att steka i

Blanda alla ingredienser förutom margarinet som du ju ska steka i.
Fukta händerna och forma biffar i önskvärd storlek.
Stek biffarna i 5 minuter på varje sida.

Servera med kokt potatis och sallad.

1 kommentar:

  1. Hej alla och idag kanske främst Hej Anders,
    Tack för din hälsning hos mig. Fast jag vet att jag inte borde ta åt mig, så kändes det ju konstigt att någon skulle tycka så..

    Nå, nu till något mycket trevligare: din underbara beskrivning av fredagsmysförberedelserna med burklocksaktiviteter o dyl. Jag applåderar ditt tålamod, då mitt brukar ta slut ungefär vid "men JAAAAG vill göra det där, varför får bara Sam göra det, det är min tur nuuu, ska det här i här - plums!". ;-D

    Och biffarna i dagens inslag väcker hungercentrat i min hjärna, helt klart!

    Ha en go fortsättning på veckan, hela familjen,
    Kram, Helena

    SvaraRadera