söndag 26 juni 2011

Sigrids barnkalas!


Egentligen hade vi inte tänkt ha något barnkalas för Sigrid - Arvid hade inte sitt första förrän han fyllde fyra (Sigrid fyller 3 om några veckor), men så ändrade vi oss. Ett litet kalas på 3-4 barn vore alldeles lagom för vår lilla prinsessa. Inbjudningskorten skickades ut. Ganska omgående kom första responsen, ett avböjande då den den tänkta gästen skulle befinna sig i Grekland just då kalaset skulle vara. Hmmmm.trist, men det är sådant som händer. Sedan hör vi inget av de övriga tre förrän Anders springer på pappan till ett av barnen dagen före kalaset. Oppps, hade de glömt att meddela att tyvärr kunde deras dotter inte komma?

Nu tänkte vi faktiskt att det gäller kanske även de övriga två barnen, eftersom vi inget hört kanske de menade att inget svar är att tolka som att de inte kommer. Vi förvarnade Sigrid om att det inte blir något kalas, gästerna hade inte möjlighet att komma. Döm vår förvåning då en gäst ändå dyker upp - de hade SMSat till fel mobilnummer, men i god tid före o.s.a tiden gick ut.
Nåväl, slutet gott allting gott - hela Sigrid lyste av glädje, det var dessutom bästisen S. som kom, vilket ju inte gjorde det hela sämre. Allt utom en tårta kunde vi med lätthet trolla fram ur frysen, godispåsar fanns klara etc....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar