tisdag 11 oktober 2011

Helg hos pappa/svärfar/farfar och Y.

Vi var bjudna till min pappa (Lenas svärfar....ja, och så vidare) och hans fru Y den här helgen. Eftersom de bor två timmars bilresa bort valde vi att åka först på lördag morgon. Fördelen är mindre köer och en utvilad förare. Nackdelan är att man inte hinner umgås så mycket.
De bor i ett jättefint hus med fin inredning och stor tomt. Vi kände oss riktigt välkomna när vi anlände precis lagom till en härlig lunch.


Både Arvid och Sigrid är riktigt förtjusta i farfar och ser alltid fram emot när vi ska träffas. Farfars okomplicerade, glada och positiva sätt tror jag bidrar. Kryddat med humor och ett skratt som aldrig är långt borta.

Vi tog en eftermiddagspromenad till en park med lekplats och vidare därifrån till en marknad vid utomhuscentrumet. Ja, några besök i affärer han vi också med.
Det är skönt att komma bort och att få känna sig ompysslad: God mat, någon som leker med Arvid och Sigrid så både Lena och jag helt ogenerat kan sitta tillbakalutade med varsin tidning (eller servett, om man känner för det).




När den alltför korta helgen var slut tackade vi för oss. Lena var extra glad - med sig hem hade hon ett antal fina dukar som vi hade fått. Vi återvänder gärna snart igen!

1 kommentar:

  1. Ser ut som vissa av er kände er mer än välkomna när ni anlände... "anar" en viss gäspning:)

    SvaraRadera