tisdag 4 oktober 2011

Höstdukning i varma färger med kastanjer som dekoration på bordet

Vi har försök oss på med kastanjer som bordsdekoration tidigare, men då har Sigrid velat äta upp dem, varför vi har behövt avlägsna dem. Nu är vår lilla bella donna tre år och betydligt förståndigare. Och därtill road av att ha fint på bordet. Bordet är grundat av en orange linneduk med mörka tallrikar och linneservetter som ser orangea ut i denna inramning (de är egentligen korallröda). Servettbrytningen heter solfjädern och har gjorts i bloggen tidigare.
Vinglasen är "mature" från orrefors glasserie difference. Selterglasen har vi fått av svärfar och Y., enormt vackert slipade kristallglas.

Arvid och Sigrid får måhända något enklare glas att testa sina okända drycker i, men likväl glas med en fot - och i lagom höjd och kvalitet för dem, både att kunna dricka ur och ingen katastrof OM olyckan skulle vara framme.

1 kommentar:

  1. Härligt att kunna plocka in naturen på bordet! Vi har haft kastanjer på botten av en glasvas som innehöll höstblommor, ganska fint bidde det. Och framför allt så är de lite mer svåråtkomliga därnere, om man nu har svårt att hålla fingrarna i styr. Inte för att någon av oss har svårt för det och försöker stoppa dom i minnen, eller så...

    SvaraRadera