tisdag 6 mars 2012

Sydafrikansk dukning - med deras flagga i åtanke

Anders och jag hade bestämt att helgens måltider skulle ha att göra med sydafrika. Mat, viner och dukning.Att ha den sydafrikanska flaggan som utgångspunkt i dukningen kändes som en bra utgångspunkt. Svart duk med servetter och ljus i rött, blått, grönt, svart, gult och vitt.Kuberna gjorde jag enligt beskrivningen som du hittar här.

4 kommentarer:

 1. En helt underbart vacker dukning och tom jag ska försöka mig på detta med olikafärgade kuber för det var häftigt att kunna få till detta. Servetterna blir sedan pricken över i:et. De är så vackra att undertecknad knappt ville veckla upp min. Kram Storasyster

  SvaraRadera
 2. Så spännande, har en kompis som är sydafrikatokig som jag skulle vilja överraska. Så vad har ni lagat för mat och kan du tipsa om något mer gott vin.

  SvaraRadera
 3. Så fint, vilken bra idé med flaggans färger och kuberna på bordet! Undrar också vilken mat ni serverade, ska bli spännande att följa.

  Sen måste vi bara kommentera ert kakel som ni har i bakgrunden på fotot i förra inlägget. Så attans snyggt är det, wow!

  SvaraRadera
 4. Vad gulliga ni är, vad glada vi blir!!

  Anonym 2 maten är på ingång...

  Mårtenssons kök: Vi är också väldigt förtjusta i det. Att det var DET kaklet vi skulle ha var klart före vi ens hade köpt tomten för husbygget...Vi bodde nära "Franska kakelbutiken" i Stockholm förut. År ut och år in....det skapade ett behov...

  SvaraRadera