torsdag 15 augusti 2013

Legoland, del 2

Det är omöjligt att inte imponeras över alla LEGO-byggen, det ser ju precis ut som i "verkligheten" fast det är i LEGO.
Vår tredje dag började regnigt - men med rätt klädsel spelar det mindre roll.
Arvid och Sigrid satt sig i varsin LEGO-bil och for runt på den Afrikanska savannen.
Det är inte alltid sagt att barn faller huvudstupa för det man tror - många timmar gick åt att bygga LEGO
Till slut satte sig Anders och jag på stolar utanför...och väntade...Denna resa var ju i särklass barnenes och därför gjorde vi verkligen vad de ville göra så långt det alls var möjligt och rimligt.
Vi lunchtid åt vi mat (väldigt fet och onyttig, kanske inte några kulinariaska mästerverk direkt heller om jag ska vara ärlig). Arvid och Sigrid lärde känna en svensk pojke i anslutning till Pingvinakvariet - som de hade roligt - de hördes över hela restaurangen så någon gång fick vi väl gå dit och hyssja litet. Samtidigt inbjöd hela atmosfären till inte alltför lågmält beteende - väldigt barnvänligt och trevligt. För en barnfamilj som oss.
Vi åkte piratbåtar efter lunch. Där stod man på relingen och sköt med vattenkanoner mot andra besökare som befann sig på land (som sköt tillbaka med vattenkanoner som befann sig på land. Vi åkte tre gånger (jag två, tog en paus och fotade under ena färden). Suveränt roligt - som vi sköt och planerade och hade oss. En annan attraktion som vi for flera gånger (men saknar bilder på) var en Indiana Jones bilbana där man skulle skjuta på prickar. Jag tror att hela familjen är förtjusta i saker där vi får interagera litet, inte bara titta (om det inte är museum eller slott (fast det klart skulle man FÅ röra saker där...)).
Inte riktigt grönans fritt fall - jag drogg upp mig och Sigrid kanske 5 meter...
Men kul var det...
Grodan...
Lego om Göta Kanal
Kvällsmat...
För våra två sötnosar...
Dagen därpå tittade de på varsin dator om hur man ska bygga LEGO....Denna resa gav än mer mersmak åt deras LEGO-byggande!!! Suverän resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar