tisdag 14 juli 2015

Trikoloren chokladmoussetårta i tre olika choklader

 Sigrids favorittårta och därför hennes val inför födelsedagen!

Chokladterrin a la Trikolor

6 dl vispgrädde

300 g mörk choklad

400 g ljus choklad

500 g vit choklad

Värm 2 dl grädde och smält ner den mörka chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten i en drygt 2 liter plastad form. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.

Värm 2 dl grädde och smält ner den ljusa chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över det mörka lagret choklad. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.

Värm 2 dl grädde och smält ner den vita chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över de övriga chokladlagren. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar