tisdag 2 oktober 2018

Familjen B-J på middag i slutet av september!

 Är det någonting jag verkligen rekommenderar så är det att jaga mat tillsammans med vänner! Dels hinner man ju ses ett längre tag, det blir mindre stress för värdfamiljen att hinna klart till en viss tid och (åtminstone för oss) vi lär oss så vansinnigt mycket nytt i matlagningskonsten!
Anders funderar!
Nej vi jobbar inte hela tiden....
Lille N. var väldigt förtjust i den alkoholfria drycken.
Drinkkungen. 
Champagne på enbart pinot noir ersattes av Aperol Spritz.
Köttet, tjälknölen hade varit i den 75-gradiga ugnen under hela natten.
rödbetor under ett täcke av getost, honung och timjan, potatisgratäng och äpplepaj.
Sigrid gör iordning sin dryckesprovning.Den skulle visa sig vara svår.
Min var betydligt lättare: 
Couvent des Jacobins Nr 5283, Bourgogne Rouge, 2015, Frankrike, Bourgogne, 149:- 
mot 
Louis Jadot Nr 95779, Beaune Premier Cru les Boucherottes ,2010, Frankrike, Bourgogne , Côte de Beaune 419:- 
Alla prickade rätt!
Otroligt trevligt (som vanligt)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar