lördag 24 november 2018

Mingel hos L. och V.

 Jag och några kollegor var bjudna till L. på mingel. Hon och V. ska fara till Australien om exakt en vecka. Bortresta till början av januari - jättespännande. Klättring, löpning och vandring står på agendan. Litet för mycket farliga djur om jag skulle dit. Men nu ska jag inte det. Och nog låter det väldigt spännande!!!! Nu ville de ha ett litet mingel innan de far. Öppet hus from 18.
Jag och C. tog en liten cider på vägen, annars hade vi flåsat värdfamiljen i nacken alldeles för långt vi alls skulle vara välkomna!
 Ifjol bjöd de på glögg och mer juligt tilltugg. Nu ville de ta det litet lugnt med jultemat. Men det var likväl, väldigt trevligt. Hennes pojkvän V. har jag träffat exakt två gånger, på motsvarande tillställning hos dem i fjol. Och hemma hos oss i våras. Det känns som om jag träffat honom fler gånger - hela han utstrålar något varmt och behagligt avspänt.
L. är en riktig pärla!
Stort tack för en trevlig kväll.
V. hade gjort en enastående god hummus - jag tror jag slukade hälften innan jag gled hem. Det märktes på tåget kan jag säga... :)

1 kommentar:

  1. Trevlig tillställning och intressanta viner nedan!
    Önskar er en fin helg!

    SvaraRadera