lördag 21 december 2019

Pokerkväll...

 Igår var barnens sista dag innan jullov - nej vi fick inte vara med på skolavslutningen: "Ingen annan förälder är ju där!" :) Sant, ifjol var det vi och en till som gick på skolavslutningen inför jullovet.
Arvid frågade om han kunde bjuda hem några av kompisarna på en pokerkväll.
 Hans rum har varit så stökigt under hösten att det har varit svårt att alls ta sig in. Vi, jag och Anders sade ok om han städade upp sitt rum själv innan - så att de kunde vara där istället för någon annanstans. Det gick enormt snabbt att städa under sådana premisser. Så var det ett helt annat rum.
Jag och Anders fick ganska tydliga restriktioner om vad vi fick göra: hålla oss på nedervåningen....I mitt fall bidde det en hel del behövliga studier inom statistik eftersom det har blivit ganska blygsamt av den varan under de senaste veckorna. Jag tror att Anders bäddade ner sig i salongssoffan med Rachel Cusk i högsta hugg.
Nå det kändes helt rätt - både Arvid och Sigrid har varit väldigt samarbetsvilliga då vi har bjudit hem vänner eller kollegor genom åren så det är pay back time helt enkelt.

2 kommentarer: