tag:blogger.com,1999:blog-1716924317147350016.post5104489609346064663..comments2024-03-06T16:28:35.714+01:00Comments on Postgårdsromantik: Ungersk trerättersPostgårdsromantikhttp://www.blogger.com/profile/16451102648273819740noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1716924317147350016.post-25881479071891292802014-07-15T19:14:29.278+02:002014-07-15T19:14:29.278+02:00Tänk på att aldrig fräsa paprikapulver. När detta ...Tänk på att aldrig fräsa paprikapulver. När detta läggs i ta av kastrullen, rör runt och sedan ha in buljong. Fräser man pulvret blir det ofta lite beskt. <br />mvh RobertAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1716924317147350016.post-53571832402947150482011-03-06T01:59:28.850+01:002011-03-06T01:59:28.850+01:00Haha, där ser man... skulle ju helt klart ha varit...Haha, där ser man... skulle ju helt klart ha varit på plats i Sverige när denna afton gick av stapeln och kanske smugit mig in och knaprat lite på mina rötters cuisine... Langos är faktiskt inte så dumt, och jag, precis som Lena, åt det just på Vattenfestivalen, lustigt nog.<br /><br />Och fåret Shaun i denna tappning skulle ha gått hem väldigt bra i detta hus också - och jag tänkte faktiskt just på honom när jag såg bilden, innan jag hunnit läsa texten!<br /><br />Stor, ungerskladdad kram,<br />HelenaHelena, The Swenglish Homehttp://theswenglishhome.blogspot.comnoreply@blogger.com