Anders var lyrisk hela veckan - till helgen skulle vi testa "Vina Tondonia" - detta vin som alla vintidningars skribenter tycks göra vågen för vid blotta åsynen av en flaska. Då vinet är spanskt hade han nogsamt studerat våra kokböcker efter "rätterna" med spanska förtecken.
Dessvärre blev han förkyld till helgen så "VINET" får bero tills båda är friska. Det spanska temat fick dock kvarstå.Jag erbjöd mig att göra efterrätt och fundera ut lämplig dukning. Jag fick för mig att vi skulle formera dukar som spanska flaggan - en röd som täcker hela bordet och en gul tvärs över. Servettbrytningen Flamenco med röda och gula servetter kändes helt rätt i sammanhanget. Ljusen går i rött. Hela dukningen ger ett rustikt intryck, varför vi använder grillbestick med trähandtag.
torsdag 26 januari 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Viva Espana!
SvaraRaderaFröken Dill!
SvaraRaderaVisst är det så. :-D