torsdag 10 februari 2011

Inför schlagerfestivalen - dukning!

Anders och jag har inte varit helsålda på melodifestivalen, men nu får vi helt enkelt skärpa till oss. Fjolårets "Manboy" har varit "het" på dagis sedan fjolårets eurovision och vi kunde inte förstå var barnen hade hört den. Därför ska fyra Postgårdsromantiker ta del av årets event. Ordentligt. Först måste vi styra upp mat och dukning inför kvällens uttagning.Dukningen får vara färgglad, med olikfärgade ljus och servetter i olika färger för alla runt bordet.
Servettbrytningen, pyramiden, är dock lika för alla.
Egenhändigt gjorda confetti gjordes enkelt med en sax som klippte vågigt i färglada papper. Ballonger i fönstret. Arvid började, inte helt oväntat, leka med confettin så fort han såg köksbordet. Nu kan det börja: Music maestro!

3 kommentarer:

 1. Ett varmt men sent GRATTIS Lena! Jag hade minsann dig i mina tankar hela förra veckan och tänkte att det inte fanns en chans att jag skulle missa att skicka en hälsning på dagen D i år... och så delade min generöse Joshua så snällt med sig av sin magsjuka och vips har jag legat golvad i dagarna tre... och dagens datum var inte det första jag tänkte på under de dagarna.. Men ett varmt grattis i efterskott och jag hoppas att du blev firad ordentligt!

  Melodifestivaldukning - så mysigt! Måste erkänna att jag inte alls har någon koll längre, men så är det inte alls samma uppsjåsade (hm, stavas det så?) jippo här som i Sverige. Lite roligt kan det ju dock vara om man slötittar lite med några vänner och kan ägna sig åt lite gemensam förfasning över bristfällig sång och klädsmak... hehe, vad jag elak nu? :-D

  Kram till er alla,
  Helena

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det blir, sitter med ett leende över läpparna när jag läser inlägget:)
  Kan var knepigt det där med att inte känna igen låtarna barnen sjunger, det vet jag av egen erfarenhet från jobbet. Vi ser aldrig Melodifestivalen längre och det kan ha sina nackdelar när man jobbar på förskola...

  Hoppas ni får en fin kväll och helg/
  Anki

  SvaraRadera