Bounty
6 dl kokosflingor
1 burk sötad, kondenserad mjölk (á 397 g)
200 g choklad
Mät upp kokosflingorna i en skål och häll över burken med kondenserad mjölk. Blanda väl och ställ in i kylen i ca 15 min.
Forma sedan till avlånga rundlar som du lägger på en bricka med bakplåtspapper. Ställ in i frysen medan du ägnar dig åt chokladen. Är de riktigt kalla är de lättare att doppa.
Hacka chokladen, smält den över vattenbad och doppa kokosbitarna i den med hjälp av en gaffel i varje hand. Lägg över på ett nytt bakplåtspapper att stelna, ställ sedan in bitarna i kylen.
Härligt godis, blir sugen.
SvaraRaderaTrevlig vinprovning också.
Önskar er en fin adventshelg!
Tack detsamma. Vet du detta bounty recept är verkligen svårslaget. Extremt enkelt och ändå, extremt gott!
Radera