lördag 17 december 2022

Julgodis: Bounty

Bounty 

6 dl kokosflingor
1 burk sötad, kondenserad mjölk (á 397 g)
200 g choklad

Mät upp kokosflingorna i en skål och häll över burken med kondenserad mjölk. Blanda väl och ställ in i kylen i ca 15 min.

Forma sedan till avlånga rundlar som du lägger på en bricka med bakplåtspapper. Ställ in i frysen medan du ägnar dig åt chokladen. Är de riktigt kalla är de lättare att doppa.

Hacka chokladen, smält den över vattenbad och doppa kokosbitarna i den med hjälp av en gaffel i varje hand. Lägg över på ett nytt bakplåtspapper att stelna, ställ sedan in bitarna i kylen.

2 kommentarer:

  1. Härligt godis, blir sugen.
    Trevlig vinprovning också.
    Önskar er en fin adventshelg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma. Vet du detta bounty recept är verkligen svårslaget. Extremt enkelt och ändå, extremt gott!

      Radera