En perfekt vardagsrätt då alla är trötta och maten ska gå fort, fort.
Kantarellrisoni med squash och spenat
400 risonipasta, tillagas enligt instruktioner på paketet
300 g färska kantareller, rensar och skärs i tärningar
2 gula lökar, tärnas
1/2 dl smör
1 grön squash, tärnas
salt och peppar efter smak
1 dl västerbottenost, riven
150g färsk bladspenat
Fräs kantareller och lök i smöret. Tillsätt squashen. Låt fräsa i 5-7 minuter. Rör ner osten och risonin. Tag pannan från värmen och rör ner pastan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Äntligen kanske syrran kan hjälpa mig med en kommentar på denna fantastiska matblogg storasyster Eva
SvaraRaderaKantareller till höger och vänster, eller recept i alla fall, det märks att hösten har anlänt!
SvaraRaderaHur som haver så låter det som en höjdarrätt!