- Vik de yttre kanterna mot mitten, vik servetten, fyrdubbelt.
- Veckla ut och vik på motsvarande sätt från andra sidorna.
- Veckla ut servetten
- Servetten är nu indelad i 16 lika stora rutor.
- Vik in de 2 nedre yttersta 1/16 delarna längs deras diagonal.
- Vik in servettens yttre sidor mot mitten.
- Vik upp rektangeln på mitten.
- Vik ner den övre delen.
- Vik fram så att det bildas en triangel längst ner, se vänstra radens nedre bild och mittenradens övre bild.
- Fäll ut högra sidan bakom rektangeln. Gör likadant med vänstra sidan.
- Vänd på servetten och vik diagonalt nertill och upp så att övre kanten kommer kant-i-kant med bakomliggande kant.
- Vik fram yttre övre kanten ned mot nedre mitten. Vik upp den nedre kanten så att den kommer i nivå med den övre kanten (=en fena).
- Gör likadant på andra sidan.
- Vänd på servetten
fredag 12 augusti 2011
Servettbrytning Fisken nr 1
En perfekt servettbrytning om man har tänkt sig litet havsinspirerad mat.Fisken 1
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar