Perfekt vardagsmat som går snabbare än uppvärmning av mamma Scans köttbullar.
Fiskgryta med apelsin- och korianderkräm
- 1 squash, tärnad
- 1/2 msk fänkålsfrön
- 2 burkar krossade tomater
- 6 dl vatten
- 1 msk hummerfond
- 1/2 msk salt
- 1/2 tsk vitpeppar
- 600 g sejfilé
- saft från 1 apelsin
- 200 g äggnudlar, jag valde bandutseende, 3 min koktid.
Kräm
- 3 dl gräddfil
- 3 dl yoghurt, 3%
- apelsinskal zestad från 1 apelsin
Koka squashen i de krossade tomaterna under cirka 10 minuter- Tillsätt de övriga ingredienserna under denna koktid - avsluta med äggnudlarna som får koka med under de sista 3 minutrarna. Blanda samman krämen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar