Sigrids favorittårta och därför hennes val inför födelsedagen!
Chokladterrin a la Trikolor
6 dl vispgrädde
300 g mörk choklad
400 g ljus choklad
500 g vit choklad
Värm 2 dl grädde och smält ner den mörka
chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten i en drygt 2 liter
plastad form. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Värm 2 dl grädde och smält ner den ljusa
chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över det mörka lagret
choklad. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Värm 2 dl grädde och smält ner den vita
chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över de övriga
chokladlagren. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar