lördag 19 mars 2016

Postgårdsromantikernas Ceviche

Härom veckan var vi hemma hos en familj som serverade ceviche till förrätt. Anders och jag tyckte att det var så gott att vi inte kunde sluta äta vi har båda vaga minnen av att värdinnan möjligen inte hann få någon förrätt för vi dammsög hela deras hem på förrätten. Så gott.
Nu har vi försökt härma vad vi minns fanns med. 
Vi har nog gjort så att det skulle räcka till 8 personer som förrätt - men Anders och jag, ja det blev litet av både förrätt och huvudrätt för vår del...

 Postgårdsromantikernas Ceviche

460 g handskalade stora räkor
1 burk konserverade musslor i vatten
5 avokados, tärnade
1 mango, tärnad
1/2 honungsmelon, tärnad
1 pkt plommontomater delade på hälften
400 gram lax, finskuren i tärningar
1 röd peppar, finhackad
1/2 rödlök
1 kruka koriander, finklippt
1 dl olivolja
1 lime, saften av (skulle nog kunna klämma till med 2)
1 gurka, tärnad
1 röd paprika, tärnad

1 kommentar:

  1. Ser verkligen gott ut!! Något att laga när jag kommer ner till Spanien!!
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera