Råbiffen på Tennstopet har blivit en tradition - så god!
söndag 4 februari 2024
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mycket om det dukade bordet och viner samt druvorna som ingår i dessa. Och familjeupplevelser och litet allmän mysighet därtill.
Jag äter i stort sett allt, men gillar inte bruna bönor och råbiff. Fast det ser gott ut.
SvaraRaderaKonserverade bruna bönor - det är det enda jag verkligen inte kan få ner (av den mat jag överhuvudtaget känner till, Säkert finns det något annat någon annanstans). Råbiff var jag inte heller så förtjust i (nu är det Anders som har skrivit inlägget, men vi började gilla råbiff ungefär samtidigt i början av pandemin - som jag minns det). Sedan började en och annan bland våra vänner uttala sig om hur fantastiskt gott det var, varför vi på allvar började testa det - och då "...vad gott det är!"//Lena
Radera