Denna efterrätt kommer med största sannolikhet att dyka upp många gånger i det Postgårdsromantiska hemmet framöver!
Så god!
Så enkel!
Chokladterrin a la Trikolor
6 dl vispgrädde
300 g mörk choklad
400 g ljus choklad
500 g vit choklad
Värm 2 dl grädde och smält ner den mörka chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten i en drygt 2 liter plastad form. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Värm 2 dl grädde och smält ner den ljusa chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över det mörka lagret choklad. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Värm 2 dl grädde och smält ner den vita chokladen. Rör om tills allt har lösts upp. Häll smeten över de övriga chokladlagren. Ställ svalt (vinskåpet) och låt svalna.
Servera med hallonsås.
Hallonsås
400 g frusen hallon
1 dl socker
1/2 msk vaniljsocker
Koka ihop.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar