Kokoskyckling, 6 personer
1 kg kycklingfiléer
6 morötter
3 purjolökar
4 vitlöksklyftor
4 dl kokosmjölk
2 msk kycklingfond
2 tsk sambal oelek
2 msk smör
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 msk kokosflingor
Skrapa och skiva morötterna. Skär purjolöken i småbitar. Skala och finhacka vitlöken. Placera i en form som klarar ugnstemperatur på 225 grader C.
Blanda kokosmjölk, kycklingfond och sambal oelek. Häll blandningen över grönsakerna.
Lägg i kycklingfiléerna överst i formen. Pensla dessa med smör. Strö över salt, peppar och kokos. In i ugnen (225 grader C) i en halvtimme.
Servera med kokt ris och mango chutney!
onsdag 21 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar