En enkel rätt när man inte vill tillbringa timmar i köket. Blomkålspurén är riktigt god!
Fisk med blomkålspuré
800 g kolja
2 msk olivolja
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
2 msk smör
en halv citron (saft och rivet skal)
1 msk torkad rosmarin
Sätt ugnen på 175 grader. Pensla fisken med olivolja. Salta och peppra. Placera fisken i en smörad ugnssäker form. Pressa citronsaft över fisken. Strö över citronskal och torkad rosmarin. Efter 15 minuter i ugnen är fisken klar.
1 blomkålshuvud
0,5 dl vispgrädde
2 msk smör
salt och peppar
Dela blomkålen i små bitar. Koka därefter blomkålen så matt den blir mjuk. Mixa den färdigkoktas blomkålen med grädde och smör. Salta och peppra.
Servera gärna med potatis!
tisdag 23 juli 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar