Medan övriga familjen befinner sig i tennishallen på fredagskvällarna passar jag på att duka och laga mat. Dukarna fuktar jag på torsdagskvällen, rullar in i mangeln på fredagsmorgonen.
Lagom till fredagskvällen är den tipp-topp.
Sedan är det bara att styra upp resten av dukningen - ställa på några skålar (företrädes från jugendtiden, då detta har blivit en mani för mig).
Kastenajerna spred jag över hela bordet!
Så var det dags att börja med maten!
Vilken vacker dukning! Det är kastanjetid här i spanien nu och de står i gatuhörnen och säljer rostade kastanjer. Så gott! Vi rostar hemma oxå. Ytterligare vacker servettbrytning! Tack!
SvaraRaderaLenai wales! Tack ska du ha - jag har smakat "riktiga" kastamjer någon gång i Paris, men då blev jag inte helsåld - kan ha haft otur - får ge det en chans igen.
SvaraRadera//Lena