Indisk kyckling
- 1 kg kyckling filéer
- 5 dl naturell yoghurt
- 5 msk tandori masala
- 1 tsk salt
Blanda yoghurt med kryddor och salt och kyckling i en plastpåse och låt dra i kylen under 2-3 timmar. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingen i en smord långpanna och stek i ugnen i cirka en timma.
Granatäpple och Grapefruktsallad
- 2 blodgrapefrukter, utskurna hinnfria med saftiga ytor
- 2 gurkor, skalade och tärnade
- 2 rödlökar, skurna i cirklar
- 1 granatäpple - bara de röda kärnorna.
Varva salladens ingående ingredienser i en lämplig skål.
Quinoa
- 4 dl quinoa
- 8 dl vatten
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 1 gul lök tärnad
- 3 vitlöksklyftor, finhackade
- 2 gröna spanska pepparfrukter, urkärnade och finhackade
- 1/2 dl finhackad koriander
- 1 gul paprika tärnad
- 1 röd paprika, tärnad
Koka quinoan i vattned och buljongtärningen i cirka 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in. Blanda ner övriga ingredienser.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar