Då kvällen väl infann sig fanns det helt enkelt inte ork för att ta sig någon längre sträcka för att äta. Vi valde oftast en restaurant i närheten av vårt hotell. En av våra favoriträtter kom att bli denna, väldigt enkla, men goda pastarätt.
Pasta med lax- och spenatsås
- 500 g äggpasta, gärna bandspagetti
- 200 g färsk spenat
- 600 g laxfilé i tärningar
- 2 gula lökar, finhackade
- 5 dl creme fraiche
- 1 msk smör
Koka pastan i enlighet med paketet. Fräs löken i smöret tills det antar en gyllengul färg, lägg ner laxen och låt fräsa en stund innan Du även lägger i spenaten. Rör ner creme fraichen. Fördela pastan i såsen.
Det måste prövas.
SvaraRaderaHanna
Tänk att så många reseminnen är så förknippade med mat och dryck, härligt att läsa om dina!
SvaraRaderaEnkelt är oftast det godaste och pasta med lax och spenat är en höjdare!
Ha en fortsatt härlig helg,
Anki