När alla gravar var smyckade och försedda med ljus var det dags för oss att äta.
Vackert dukat.
Vi fick ett alldeles eget valv att sitta i.
...vilket tycktes göra oss på gott humör....
Anders hade beställt ett rödvin i karaff som jag skulle gissa. Tog rätt direkt. Mer tur än skicklighet bör jag nog tillägga.
Till förrätt hade Arvid och Sigrid beställt en kräftsoppa.
Soppan hälldes över detta.
Moster E. och C. beställde reninnanlår som huvudrätt.
Vi övriga beställde oxfilé tournedos
Jag beställde crémè brülé med vinkokta päron.
Vi sov över på hotell i Uppsala.
Även om frukostarnna är halverade jämfört med före coronan så är de imponerande.
Vi passade på att handla kläder till Arvid och Sigrid då vi ändå hade så många affärer på trivsamt avstånd.
En liten fikapaus på Landings hann vi också med innan det bar hemåt.
Ser trevligt och gott ut!
SvaraRaderaTack Lena! Jo det både smakade gott och var trevligt!
SvaraRadera//Lena