Idag har Sigrid och jag varit i farten hela dagen. En given dag för något snabblagat med andra ord.
Pilgrimsmusslor med bacon och örtsås.- 140 g bacon som klipps i lagom stora bitar och knapersteks
- 12 pilgrimsmusslor som steks i flottet som blir kvar av baconbitarna.
Låt först baconet knaperstekas och lägg sedan pilgrimsmusslorna i samma stekpanna, med baconflottet kvar. Stek någon minut på varje sida.
Örtsås- 5 finhackade charlottenlökar
- 2-3 finhackade vitlöksklyftor
- smör att steka i
- 1 kruka persilja
- 1 kruka basilika
- 5 dl matlagningsgrädde
- salt och vitpeppar efter smak
Stek löken i en kastrull tills den har blivit mjuk. Klipp ned persilja och basilika och häll över matlagningsgrädden. Låt puttra i cirka 5 minuter. Salt och krydda. Mixa samman ingredienserna med en mixer.
Serveras med kokt potatis.
Här bjuds man på underbara recept, ni skämmer bort oss..så härligt att jag fann er..hur går det för er, har ni möjlighet att komma...ha nu en skön helg, KRAM
SvaraRadera