Ugnsbakad dragonmarinerad kyckling, 4 pers
- 900 g kycklingfiléer
- 1/2 tsk dragon
- 2 krm paprikakrydda
- 2 krm citronkrydda
- 1 krm vitpeppar
- 1 tsk salt
- 2 krm vitlökspulver
- 2 dl olja
Blanda samman kryddorna med oljan i en plastpåse och lägg ner kycklingfiléerna Låt dra i cirka 1 timme. Häll i en smord ugnsform och grilla i ugnen i 200 grader Celsius i 25-30 minuter.
Potatismos- 1 kg skalad potatis
- 1,5 tsk salt
- 5 dl mjölk
- 50 g smör
Koka potatis i rikligt med lättsaltat vatten i 25 minuter. Häll bort vattnet. Mosa ner salt, mjölk och smöret med degkrokarna i elvispen.
Wow vad gott det ser ut..
SvaraRaderaVilken härlig blogg ni har - är så glad att jag hittade hit. Goda recept, finaste dukningarna och såå vackra bilder. Här kommer jag garanterat att hitta tips på både mat & dukning till min kommande bröllopsmiddag. Tack snälla för så mycket inspiration ni bjuder på..
Kram Agneta