Och fyra dagar i Paris, kändes som att ypperligt val. Det var det.
Så fort vi hade tagit oss till hotellet och lassat av våra resväskor kändes det som hög tid för en liten lunch. Anders och jag beställde en halvflaska rött från Pauillac, exakta namnet har tyvärr fallit oss helt ur minnet - annars hade vi garanterat köpt hem det. Medan vi väntade på maten bjöds det på bröd, oliver och jordnötter.
Det är något visst med att äntligen vara ordentligt på plats på den resort man har tänkt sig, allt känns så okomplicerat och mysigt.
Mitt val, bestående av ugnsgrillat ankbröst med en stekt kompott av skivad potatis, hackad lök, hackad vitlök, tärnad bacon och litet klippt persilja över var nog oavkortat det absolut godaste.
Anders valde halvrå entrecôte med persiljesmör och french fries. Inte den kulinariska fullträffen han kanske hade hoppats på.Säga vad man vill om hamburgare och pommes frites, men det är ett säkert kort för barn.
Hela resan bjöd på inspiration inom många områden; kultur, historia, mat och, inte minst, vin. Mer inlägg om detta är på väg...
Anders valde halvrå entrecôte med persiljesmör och french fries. Inte den kulinariska fullträffen han kanske hade hoppats på.Säga vad man vill om hamburgare och pommes frites, men det är ett säkert kort för barn.
Hela resan bjöd på inspiration inom många områden; kultur, historia, mat och, inte minst, vin. Mer inlägg om detta är på väg...
Vilken härlig resa i har gjort, jag åker oxå gärna till storstäder,
SvaraRaderakramen