Väl hemma, kändes det skönt att slänga in något väldigt oavancerat i ugnen.
Kokosmjölksglacerad grön currykyckling med ett ananastäcke
- 900 g kycklingfiléer
- 2 msk grön currypasta
- 2 msk olja
- 3 msk fisksås
- 1 burk ananasringar
- 1 burk kokosmjölk
Smörj en ugnsfast form med olja och lägg i kyckling filéerna. Bred över currypastan och ställ in i en 200 grader (Celsius) varm ugn i cirka 30 minuter. Tag ut. Ringla fisksåsen över kycklingen och lägg på ananasringarna. Häll slutligen kokosmjölken på toppen och ställ tillbaka allt i ugnen. Färdigt efter ytterligare 20 minuter. Servera med ris.
Det vattnas i munnen...här ska det snart bli storjobb i butiken, nu blir det igen 4 st intensiva dagar, ha en fin dag, kram
SvaraRadera