Strutsfilé
700 g strutsfilé
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör till stekning
15 medelstora potatisar
2 tsk torkad timjan
3 vitlöksklyftor
salt
peppar
Skala potatisen. Skiva den därefter. Råstek potatisen smöret och tillsätt timjan, vitlök, salt och peppar.
Krydda strutsfiléerna med salt och peppar. Stek köttet i smöret på rätt hög värme. Låt den inte bli för genomstekt, då den lätt får en torr konsistens.
Servera med körsbärstomater och en klick smör.
700 g strutsfilé
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör till stekning
15 medelstora potatisar
2 tsk torkad timjan
3 vitlöksklyftor
salt
peppar
Skala potatisen. Skiva den därefter. Råstek potatisen smöret och tillsätt timjan, vitlök, salt och peppar.
Krydda strutsfiléerna med salt och peppar. Stek köttet i smöret på rätt hög värme. Låt den inte bli för genomstekt, då den lätt får en torr konsistens.
Servera med körsbärstomater och en klick smör.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar